top of page
  • Moler Adam

Najbolji načini da osvežite svoju dnevnu sobu!

Posle dugog dana na poslu ili fakultetu, možda će vam trebati malo vremena da sednete i razgovarate sa prijateljima ili uživate u omiljenoj TV emisiji sa toplim kakaom ili čašom vina u ruci! Opuštanje i udobnost koju tražimo obično se nalazi u našim dnevnim sobama. Ali posle nekog vremena one mogu postati pomalo monotone. Mudro birajući šemu boja, moći ćemo da podesimo raspoloženje u Vašim sobama da bude točno onakvo kakvo Vi želite!


Beli dnevni boravak

Ne koristite bilo koje bele boje!


Bela je najlakša i najčešća boja za farbanje. Odgovara bilo kom stilu i boji nameštaja. Sve što je potrebno da se vidi razlika je samo još jedna nijansa bele! Antik bela je elegantna i savršeno se slaže sa sivom ili bež jer sadrži sive i karamelne podtonove. Ova nijansa bele daje mogućnost toplih boja u prostoriji, ali omogućava da prostorija izgleda svetlije i samim tim veća! Kombinacija elegantnog i udobnog!


Dizajn narandžaste sobe

Kada se narandžasta spoji sa ružičastom!


Narandžasta boja je povezana sa optimizmom i pozitivnom energijom. Ako mislite da želite malo više boje da vam ulepša raspoloženje, narandžasta je savršen izbor. Boja maline je vrhunska boja za dnevnu sobu. Izabrana je za jednu od boja 2023. godine i predstavlja kombinaciju narandžastih, ružičastih i jarko crvenih tonova i daje toplinu koja je potrebna u vašoj dnevnoj sobi.


Ideja za roza dnevnu sobu

Probaj boju ruže!


Ako želite da budete malo smeliji, možete izabrati ružičaste boje. Želiš li boemski stil u svojoj dnevnoj sobi? Dobićeš! Želiš sofisticiran stil, ali sa dodirom boje? Rose Season je odgovor na to! Svetla nijansa ružičaste u kombinaciji sa žutim dodacima i drvenim nameštajem učiniće da se osećate kao da ste u španskom domu! Rose Season je svetlo roze boje sa toplim nijansama i savršeno se slaže sa svetlim i neutralnim bojama.


Plava boja dnevne sobe

Isprobajte misterioznu tamnoplavu boju!


Dark Cerulean je nijansa plave - srednje tamna nijansa cijan/plave sa zelenim podtonovima. Daje sofisticiran, ozbiljan i viktorijanski stil. Zbog svoje tame, stvara toplu, prijatnu atmosferu koja se na primer, može podignuti senf žutim i bež jastucima!


Sivi i kremasti zidovi u dnevnoj sobi

Zemljani tonovi!


Vuna od filca - klasična i bezvremenska nijansa! Ima zemljanu boju koja će vašoj dnevnoj sobi dati hladan, ali prijatan izgled! Nežna sivo-zelena boja sa smeđim tonovima, stvara toplu atmosferu. Drveni nameštaj, ali i obični beli od raznih vrsta tkanina može stvoriti savršenu atmosferu za Vašu dnevnu sobu! Ako želite da ulepšate sobu, bilo koja boja može da se uklopi u ovu prirodnu paletu! Takođe, dodavanje zelenih biljaka u prostor obojen ovom bojom može upotpuniti zemljanu atmosferu koju tražite!


Dakle, ako želite da promenite boju svoje dnevne sobe, koristite naš kalkulator i prepustite Adamu da sve uredi za vas! Samo treba da izaberete boju!

0 comments

Comentarios


bottom of page