top of page
Kvalitet

Kvalitet je naš prioritet. Svaki moler je iskusni profesionalac, sa dosta završenih radova i  sa proverenim ličnim podacima, te od klijenata redovno dobija odlične recenzije.

Brzina

Uz Adam, osigurajte si kvalitetno farbanje enterijera u željenom terminu za tren oka. Ukratko nam recite kada bIste hteli krečiti i mi ćemo sve dogovoriti.

Cena

Naš cilj je kvalitetno farbanje enterijera po najboljoj ceni u gradu. Transparentni smo po pitanju cene, a procenu cene možete dobiti u samo par sekundi putem našeg online  kalkulatora. 

Podrška

O svakom zahtevu se brine jedan od naših menadžera koji će Vas voditi kroz celu narudžbu i biti Vam na raspolaganju sve do završetka radova. Tu smo da se pobrinemo da sve prodje bez problema.

Zašto odabrati Adam molere?

Adam modernizuje molerski zanat. Smatramo da ispravno farbanje enterijera mora ispunjavati tri osnovna kriterijuma - kvalitetno završeni radovi po povoljnoj ceni, i u terminu koji odgovara klijentima. Upravo zato je tu Adam da spoji najbolje molere u gradu sa našim klijentima.

Maksimalno pojednostavljujemo celi proces farbanje enterijera, od upita, pa sve do naplate, kako biste svoje vreme mogli posvetiti drugim stvarima, radeći šta Vas ispunjava. Bez mukotrpnog ugovaranja termina, traženja kvalitetnog molera ili neugodnog računanja cene na licu mjesta. Adam sve sređuje umesto Vas.

U Adamu cenimo molerski zanat, i upravo zbog toga već imamo nekoliko hiljada zadovoljnih klijenata sa savršeno obojenim stanovima, kućama i kancelarijama u Beogradu.

Anchor 5

Kvalitet i podrška

Prilikom svake narudžbe Vas spajamo samo sa molerima sa kojima smo odlično sarađivali i kojima su klijenti dali izvanredne recenzije. Adam neprestano raste, stoga klijentima koji imaju manje narudžbe nudimo usluge molera koji su novi u našoj bazi podataka. Svakako, naši moleri imaju iskustvo koje su stekli godinama rada.

O svakoj narudžbi brine jedan od naših menadžera koji će Vas voditi kroz celi proces i biti tu za sva Vaša pitanja. Život nosi razne izazove, stoga i kod naših molera može iskrsnuti nepredvidjena situacija (bolest molera, nedolazak na dogovoreni termin, nezadovoljstvo kvalitetom radova). Molimo Vas da nam javite ako se dogodi slična situacija, a mi ćemo napraviti sve što je u našoj mogućnosti da pronađemo najbolje rešenjeće koje će biti na zadovoljstvo i klijenta i molera. Naši menadžeri su Vam na raspolaganju svaki radni dan od 9 do 17h.

Kotva 1
Kotva 4

Najbolja cena

Zašto imamo nižu cijenu od ostalih? U Adamu efikasno koristimo vreme naših molera sa kojima saradjujemo. Moleri se brinu u potpunosti o farbajnu enterijera, te ne gube vreme na administrativne poslove koji im ne donose prihode.


Imamo veliko iskustvo sa procenjivanjem cene, stoga se u 95% slučajeva prvobitna cena ne menja. Ako moler dodje na mesto rada i proceni da stanje prostora ne odgovara opisu (npr. nivo popravke zidova), može se dogoditi da se cena smanji il suprotno, poveća. Medjutim, cena je uvek unapred naznačena od strane molera i navedena na naružbenici koju potpisom prihvataju moler i klijent pre početka radova. Ako se cena razlikuje od procenjene, a klijent se ne slaže s novom cenom, radovi se neće izvesti, a klijent neće ništa platiti.


Nakon izvršenih radova sledi potpisivanje zapisnika o primopredaji kojim obe strane potvrdjuju da je usluga izvršena. Na osnovu  toga, klijentu dostavljamo zahtev za plaćanje koji se zatim uplaćuje na naš bankovni račun.

Kotva 3

Fleksibilni termini i brzina 

Kako je moguće da smo tako brzi? U Adamu imamo veliku mrežu molera sa kojima saradjujemo. To znači da koristeći Adam,  ne kontaktirate samo jednog, već desetine proverenih profesionalnih molera u Vašem gradu, koji su dostupni u željenom terminu.

Svaka narudžba se pojedinačno razmatra i šalje molerima koji najviše odgovara Vašoj narudžbi. Nekoliko dana pred dogovoreni termin, klijentu se šalje molerov kontakt telefon.


Farbanje enterijera sa Adamom je zaista lako. Radije svoje vreme provedite sa porodicom, prijateljima ili radeći nešto u čemu Vi uživate. Sa Adamom dobijate kvalitetno obojen enterijer, po odličnoj ceni, u terminu koji Vama odgovara.

Kotva 2
bottom of page