top of page

Registrujte se na Moler Adam i postanite naš partner!

* obavezna polja

i

Zašto raditi sa nama?

Štedimo Vaše vreme - unapred sve proveravamo s klijentom. Ne gubite vreme obilazeći klijente, prepustite to Adamu kako bismo Vama krečenje stanova i kuća ucinili lakše! 

Budite sam svoj šef - ne postoji minimalni broj obavljenih poslova. Radite kada Vama odgovara. Ako se dogodi da nemate vremena ili volje, jednostavno nam se obratite i javićemo Vam se drugi put. Vi odlučujete koliko narudžba želite izvršiti i koliko često želite raditi.

Bez troškova registracije ili mesečnih naknada - ne rizikujete. Naknadu plaćate samo za izvršene poslove. Više ne morate brinuti o pronalazku novih narudžbina, čekanju uplate od strane klijenata ili o pregovorima o ceni - sve odrađujemo umjesto Vas.

Najčešća pitanja

Koliko traje postupak registracije?

Ukoliko nam pošaljete sve potrebne informacije, od ispunjena formulara na ovoj stranici pa sve do uspješne registracije potrebno je otprilike nedelju dana. Nakon što se registrujete, kontaktiraćemo Vas u roku od par dana i objasniti Vam sve što je potrebno, te odgovoriti na sva Vaša pitanja. Zatim je potrebno da potvrdite svoj identitet fotografisanjem lične karte. Ujedno ćemo zabeležiti Vaše iskustvo i veštine kako bismo Vam mogli slati ponude koje odgovaraju Vašem profilu. Time se registracija završava u potpunosti.

Kako izgleda sam proces? 

Čim klijent potvrdi narudžbu, mi stupimo u kontakt sa klijentom i proverimo sve potrebne informacije i na osnovu toga sa klijentom preciziramo procenjenu cenu. Zatim posao dodelimo odgovarajućem moleru.

Nakon što Vam dodelimo posao, odmah ćemo Vas kontaktirati. Tokom razgovora ćemo Vam reći sve detalje, uključujući cenu i datum početka posla. Ako prihvatite iz ponudu, dolazite u dogovorenom terminu i pre početka rada s klijentom ispunite i potpišete kratku sporazum o poslu(obrazac koji Vam mi šaljemo na e-mail). Obrazac sadrži ime molera, klijenta i cenu za navedeni posao. Na istom obrascu nalazi se i zapisnik o primopredaji koji ćete potpisati Vi i klijent kada posao bude uspešno završen. To nam služi kao potvrda da je sve prošlo u redu i da su obe strane zadovoljne. Čim nam na e-mail pošaljete fotografiju zapisnika o primopredaji, izdat ćemo zahtev za plaćanje na Vaše ime i poslati ga klijentu da nam uplati novac na račun. Adam brine o celom procesu plaćanja i time štedi Vaše vreme.

Kako dobijam uplate?

Svaku drugu sredu šaljemo novac na Vaš bankovni račun koji navedete prilikom registracije. Uplaćeni novac zavisi o broju i veličini odradjenih poslova (ukupna cena obavljenog posla umanjena za naknadu za usluge) koje ste odradili u prethodne dve nedelje. 

Moram li ja nešto plaćati Adamu?

S nama ne postoje nikakve mesečne naknade, niti pri registraciji! Naplaćujemo naknadu za usluge u iznosu od 22% samo za one poslove koje ste izvršili. Upravo time se razlikujemo od konkurencije, kod koje plaćate naknade bez garantovanih poslova. Naknada se automatski oduzima od cene koju plaćaju klijenti, a Vama na račun stiže konačni iznos kako biste imali manje brige.

Hoću li sam određivati cene?

Dodeliti ćemo Vam posao sa prethodno procenjenom cenom. Cena se određuje putem našeg online kalkulatora na osnovu prikupljenih podataka od strane klijenta i u odnosu na ostale cene u Vašem gradu. Ako dođete na mesto gdje je potrebno odraditi više posla nego sto je prethodno bilo ocekivano, cenu možete prilagoditi. To se mora uraditi pre početka radova, i obavezno se mora potvrditi potpisom sporazuma o radu od strane molerai klijenta.

Ko osigurava materijal? 

Kod svake narudžbe ćemo Vas obavestiti o tome je li boja uključena u cenu ili ne. Informaciju ćemo zatim navesti i u potvrdi koju šaljemo molerima na e-mail prilikom svake prihvaćene narudžbine, kako biste imali jasan pregled svega.

Moram li prihvatiti svaku narudžbu od Adama? 

Ne. Uvek ćemo Vam poslati ponudu koja u potpunosti odgovara Vašim kriterijima. Ako je prihvatite, u potpunosti je Vaša! Ne postoje penali za odbijene poslove. Stoga se ne morate takmičiti sa ostalim molerima i davati cenovne ponude u odnosu na konkurenciju kao što je to na drugim platformama.

bottom of page